• Ракија лозова ЛР 0,05л – 60 ден.
 • Коњак Бадел 0,05л – 70 ден.
 • Узо Тсантали 0,05л – 60 ден.
 • Узо Плумари 0,05л – 80 ден.
 • Шток 84 0,05л – 90 ден.
 • Џин Сакс 0,05л – 70 ден.
 • Текила 0,025л – 60 ден.
 • Водка Смирноф 0,05л – 100 ден.
 • Водка Финландиа 0,05л – 100 ден.
 • Водка Апсолут 0,05л – 100 ден.
 • Водка Вигор 0,05л – 70 ден.
 • Рум Бадел 0,05л – 70 ден.
 • Рум Кеј 0,05л – 70 ден.
 • Бакарди 0,05л – 100 ден.
 • Пелинковац 0,05л – 80 ден.
 • Јегермаистер 0,05л – 120 ден.
 • Мартини 0,05л – 120 ден.
 • Малибу 0,05л – 130 ден.
 • Калуа 0,05л – 100 ден.
 • Бејлис 0,05л – 120 ден.
 • Кампари 0,05л – 100 ден.
 • Ликер 0,05л – 100 ден.

*Додаток за сечен пијалок 0,25л – 30 ден.

Виски

 • Џони Вокер ред 0,05л – 120 ден.
 • Џони Вокер блек 0,05л – 200 ден.
 • Џејмисон 0,05л – 120 ден.
 • Џи Би 0,05л – 120 ден.
 • Балантајн 0,05л – 120 ден.
 • Џим Бим 0,05л –120ден.
 • Фор роузез 0,05л – 140 ден.
 • Чивас 0,05л – 200 ден.
 • Џек Даниелс 0,05л – 200 ден.