Mojito – 150 ден.
(Рум, нане, лајм, шеќерен сируп)

Sex on the beach – 200 ден.
(Водка, ликер од праска, сок од портокал, сок од брусница)

Cream sex on the beach – 220 ден.
(Крем, водка, малибу, бел рум, сок од ананас)

Barbados – 220 ден.
(Гренадин, сок од портокал, бел рум, блу куракао)

Tropical paradise – 230 ден.
(Гренадин, сок од ананас, малибу, блу куракао)

Blue hawaii – 220 ден.
(Бел рум, сок од ананас, кокосов крем, блу куракао)

Tequila sunrise – 180 ден.
(Текила, сок од портокал, гренадин)

Blue lagoon – 200 ден.
(Водка, сок од лимон, блу куракао)

Pink lady – 190 ден.
(Џин, Крем, Гренадин)

Malibu surf blue – 210 ден.
(Малибу, сок од ананас, блу куракао)

Aperol spritz – 210 ден.
(Апрерол, спрајт, бело пенливо вино)

White Russian – 210 ден.
(Водка, крем, калуа)

Black Russian – 180 ден.
(Водка, калуа)

Pina colada – 200 ден.
(рум,сок од ананас, крем, кокосов крем)

Long Island – 240 ден.
(водка, текила, бел рум, џин, сок од лајм, кока кола)

Margarita – 190 ден.
(текила, сок од зелен лимон, трипл сек,сол)

Cuba Libre – 190 ден.
(Бел рум, сок од зелен лимон, кока кола)

Raining blood rain – 200 ден.
(Џин, гренадин, пинк грејпфрут, сок од лајм)

Caipirinha – 190 ден.
(Водка, сок од зелен лимон, шеќерен сируп)

Negroni – 240 ден.
(кампари, џин,бело пенливо вино)

Godfather – 250 ден.
(Виски, трипл сек)

Tom Collins – 200 ден.
(Џин, сода вода, сок од лимон, шеќерен сируп)

Dirty banana – 220 ден.
(Рум, калуа, ликер од банана,крем)

Shark bite – 200 ден.
(Жолт рум, гренадин, сок од портокал, сок од лимон)

Mudslide – 240 ден.
(Бејлис, калуа, водка, сладолед,шлаг)

Malibu ranch – 220 ден.
(Малибу, спрајт, сок од ананас, гренадин)

Malibu sunset – 200 ден.
(Малибу, сок од ананас, гренадин)

Bahama Mama – 200 ден.
(Жолт рум, ликер од праска, малибу, гренадин, сок од ананас, сок од портокал)

Aqua Hurricane – 220 ден.
(Куракао, водка, спрајт, ликер од диња, шеќерен сируп)

Tropical Sunrise – 220 ден.
(Гренадин, водка, сок од ананас, ликер од диња)

After Eight – 220 ден.
(Бејлис, ликер од ментол, крем, водка)

Sexy red – 210 ден.
(Јегер, спрајт, сок од лимон, замрзнато овошје)

Black Rain – 180 ден.
(Џин, гренадин, пинк грејпфрут, замрзнато овошје)

Whiskey sour – 250 ден.

(бурбон,шеќерен сируп,цеден лимон)

BBC Cocktail – 220 ден.

(бејлис,крем од кокос,банана,шлаг)

 

 

 

 

ШОТОВИ

B 52 – 100 ден.
(Бејлис, калуа, рум)

Monkey Brain – 100 ден.
(Сок од лимон, белис, водка, гренадин)

Cool Colada – 100 ден.
(Водка, сок од ананас, кокосов крем)

Mind Eraser – 100 ден.
(Водка, калуа, сода)

Bob Marley – 100 ден.
(Блу куракао, жолт рум, гренадин, ликер од банана)

Blow Job – 100 ден.
(Калуа, шлаг, бејлис)

Kamikaze – 100 ден.
(Водка, блу куракао, сок од лимон)