Сокови

 • Кока кола 0,25л – 70 ден.
 • Кока кола зеро 0,25л – 70 ден.
 • Коко кола зеро лимон 0,25л – 70 ден.
 • Фанта 0,25л – 70 ден.
 • Спрајт 0,25л – 70 ден.
 • Швепс битер 0,25л – 70 ден.
 • Швепс тоник 0,25л – 70 ден.
 • Швепс тангерина 0,25л – 70 ден.
 • Швепс пинк грејпфрут 0,25л – 70 ден.
 • Пепси 0,25л – 70 ден.
 • Газоза 0,25л – 70 ден.
 • Оранжина портокал 0,25л – 70 ден.
 • Оранжина грејпфрут 0,25л – 70 ден.
 • Лимона 0,25л – 70 ден.

Негазирани сокови

 • Портокал 0,2л – 100 ден.
 • Праска 0,2л – 100 ден.
 • Јаболко 0,2л – 100 ден.
 • Шумско овошје 0,2 л – 100 ден.
 • Ананас 0,2л – 100 ден.
 • Круша 0,2л – 100 ден.

Леден чај

 • Праска 0,33л – 70 ден.
 • Лимон 0,33л – 70 ден.
 • Шумско овошје 0,33л – 70 ден.

Вода

 • Газирана 0,25л – 50 ден.
 • Негазирана 0,25л – 50 ден.