Кафе

 • Еспресо – 70 ден.
 • Макијато мало – 60 ден.
 • Макијато големо – 70 ден.
 • Капучино – 90 ден.
 • Лате – 100 ден.
 • Еспресо фредо – 80 ден.
 • Капучино фредо – 100 ден.
 • Нес кафе – 80 ден.
 • Нес вкус – 90 ден.
 • Ајс кафе – 120 ден.
 • Коктел кафе со ликер – 160 ден.
 • Коктел кафе со сируп монин – 140 ден.

 

 • Топли напитоци
 • Чаша млеко – 50 ден.
 • Несквик – 70 ден.
 • Чај – 60 ден.
 • Чокофредо – 80 ден.
 • Салеп – 90 ден.
 • Топло чоколадо – 130 ден.