СМУТИ 0,25л

Јаболко Смути – 140 ден.

јаболко

– сок од јаболко
– цеден лимон
– киви

Бананарама – 140 ден.

– бадемово млеко
– банана
– мед
– грчки јогурт
овесни снегулки

Ананас Смути– 150 ден.

– свеж ананас
– сок од свеж портокал
– праска
– јогурт

Грин смути – 150 ден.

– авокадо
– спанаќ

– банана

– јаболко

– бадемово млеко

Праска и Кајсија Смути – 140 ден.

– кајсии
– сок од праска
– праски
– јогурт
– бадемово млеко
– мед

Роуз банана – 140 ден.

– јагода
– банана
– грчки јогурт
– бадемово млеко

Лајк брекфаст смути – 170 ден.

– капина
– малина
– јагода
– банана
– грчки јогурт

– овесни снегулки

– бадем

– лешник

– житарици

– бадемово млеко

Тропикал Санрајс – 150 ден.

– портокал
– јагоди
– банана
– замрзнати боровинки
– ананас
– вода

Чоколаден појадок – 150 ден.

– бадемово млеко
– црно чоколадо
– какао
– грчки јогурт
– овесни снегулки
– житарици

– лешник

– бадем

Смути од шумско овошје – 140 ден.

– шумско овошје микс
– банана

– бадемово млеко

– овесни снегулки

Сникерс смути – 140 ден.

– бадемово млеко

– банана
– кикирики
– какао
– несквик

– овесни снегулки

– темно чоколадо